ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ  1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΟΡΟΙ  ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Παρακαλούμε πολύ ενημερωθείτε για του όρους εγγύησης

Η εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων δεν καλύπτεται:
1.Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος για σκοπό άλλο από αυτό που κατασκευάστηκε
2. Σε περίπτωση χρήσης  του προϊόντος, εσκεμμένα ή από αμέλεια του αγοραστή όχι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη σωστή χρήση και συντήρηση αυτού.
3. Σε περίπτωση επισκευής ή  απόπειρας επισκευής από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα ή εργαστήρια  από την εταιρεία  μας.
4. Σε περίπτωση περιοδικού ελέγχου ,συντήρησης και επισκευής ή αντικατάστασης μερών που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά.
5.Σε περίπτωση θραύσης ή φθορά ανταλλακτικού λόγω λανθασμένου χειρισμού
6.Ατυχήματα, θεομηνίες ή οτιδήποτε εκτός του ελέγχου του κατασκευαστή (φωτιά, νερό, αυξομειώσεις της τάσης του δικτύου ηλεκτροδότησης)
7.Σε περίπτωση οποιαδήποτες βλάβης η οποία οφείλεται σε μη σωστή λίπανση της ραπτομηχανής - σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή 


Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλεται σε ελάττωμα και καλύπτεται από την εγγύηση επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς προς και από την έδρα μας.


Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος εκτός και εντός  εγγύησης  επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς προς και από την έδρα μας.


Στις περιπτώσεις των ημιαυτολίπαντων full transport απαιτείται  πλήρης γνώση χειρισμού από τον επαγγελματία ράφτη - χειριστή , όταν η ραπτομηχανή "κομπλάρει" από κομμάτι κλωστής στο στρόφαλο ή σπασμένης βελόνας , να γνωρίζει τον τρόπο καθαρισμού και απεμπλοκής της.  

 Από την εγγύηση δεν καλύπτονται :
Μοτέρ (ρότορας)
Πετάλ ραπτομηχανής
Μπαταρία 24Volt/36Volt 
Διακόπτης λειτουργίας (on/off)
Φορτιστής μπαταρίας
Λάμπα
Βελόνα
Ποδαράκια εργασιών ραπτομηχανής 
Ιμάντας
Καρβουνάκια
Μαχαιράκια
Σαιτα
Στρόφαλος
Λάμες 
Λοιπά αναλώσιμα είδη

*Σε προϊόντα που περιλαμβάνουν μπαταρία και φορτιστή απαγορεύεται ρητά η χρήση οποιαδήποτε άλλης μπαταρίας ή φορτιστή

Τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα είδη δεν έχουν εγγύηση καθώς δεν μπορεί να διαπιστωθεί ο τρόπος τοποθέτησης και χρήσης τους



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ηλεκτρικά είδη όπως ραπτομηχανές και  ηλεκτρικά ψαλίδια ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ούτε ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ με άλλο είδος , για λόγους ασφαλείας και προστασίας της πελατείας μας και διότι δεν μπορεί να διαπιστωθεί τυχόν χρήση και οι συνθήκες φύλαξης-αποθήκευσης του ηλεκτρικού προιόντος (οι οποίες ενέχουν κινδύνους για τον χρήστη).

 Για  κανένα προϊόν  δε γίνεται επιστροφή χρημάτων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.