ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ TROLLEY BAG ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ TROLLEY BAG ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ;

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα trolley bag με διαφορετικά χρώματα στις επιμέρους πάνινες τσάντες έτσι ώστε να βάζετε στην κάθε μια διαφορετική κατηγορία προϊόντων 







Τι θα χρειαστείτε & Οδηγίες;

ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ  ΠΥΚΝΟ ΖΙΚ ΖΑΚ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΙΑ.Αν η ραπτομηχανή μας δεν κάνει ΖΙΚ ΖΑΚ κάντε δυο-τρεις φορές παράλληλα ίσια γαζιά


1.Σκράτς -ανάλογα με τον αριθμό των τσαντών που θα φτιάξετε θα χρειαστείτε 1 σετ σκρατς για την κάθε τσάντα. Η αριστερή πλευρά της ακριανής τσάντας όταν μαζεύετε πλήρως το trolley bag θα ενώνεται με την δεξιά πλευρά της άλλης ακριανής τσάντας. Συνεπώς προσέξτε να έχετε ράψει σωστά τα ζεύγη σκρατς. 



Για να ράψω σωστά τα σκρατς με τη ραπτομηχανή μου:
1. Χοντρή βελόνα Νο 16 ή Νο18 / Προτιμήστε made in Japan/Germany (http://raptomixanes.blogspot.gr/2017/11/blog-post_17.html)
2.Ισχυρή κλωστή:Τύπου ταπετσαρίας για να υπάρχει αντοχή και στα φορτία
3.Τεφλόν ποδαράκι  οικιακής ραπτομηχανής ή με ροδάκι (http://raptomixanes.blogspot.gr/2017/01/blog-post_20.html)
4.Ιδανικά τοποθετήστε λιπαντικό σιλικόνης στη κλωστή για να βοηθήσετε τη ραπτομηχανή σας! (Μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημά μας)

2. Σωληνάκι μικρής διαμέτρου (θα τα βρείτε σε υδραυλικά είδη- συστήνουμε χαλκοσωλήνα ευθύγραμμη- τη κόβετε στο επιθυμητό μήκος). Προσοχή αφήστε περιθώρια έτσι ώστε να στέκεται σωστά στο καρότσι του σούπερ μάρκετ που ψωνίζετε (ή κατα μέσο όρο να στέκεται στα περισσότερα). 
Σε ό,τι αφορά τη ραφή του υφάσματος  γύρω από το σωληνάκι θα αφήσετε 2εκ περιθώριο ραφής από την κάθε πλευρά. Φροντίστε να κλείσετε καλά τις άκρες του σωλήνα.


3. Ύφασμα: Canvas, Drapery , Τζίν ή Συνθετικό-πλαστικό. Θα προσέξετε οι τσάντες να έχουν αρκετό μήκος (ύψος) ώστε να ακουμπάνε στον πάτο του καροτσιού για να επιβαρύνονται πολύ οι ραφές από τα σωληνάκια. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή πάνινης τσάντας δείτε εδώ: http://raptomixanes.blogspot.gr/2017/12/blog-post_61.html

4.Ισχυρή κλωστή:Τύπου ταπετσαρίας ή υποδηματοποιίας  για να υπάρχει αντοχή και στα φορτία.


5.Μεζούρα:Για να μετρήσετε τις ακριβείς διαστάσεις  του καροτσιού του σουπερμάρκετ/των σουπερμάρκετ που ψωνίζετε! 


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ  
                                              Καρότσι Supermarket
    
Χωρητικότητα90130150180210240lt
Μήκος82510301010102010751075mm
Πλάτος550600600600600600mm
Ύψος10201005975101510901100mm




ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ 
ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.