ΡΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ Η΄ ΧΟΝΤΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ; ....ΠΟΙΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ;

ΡΑΒΕΙΣ  ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ Η΄ ΧΟΝΤΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ;

ΠΟΙΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ;


Πάντα τα πολύ λεπτά υφάσματα ή τα πολύ χοντρά αποτελούν δύσκολη εργασία για εμάς και τη ραπτομηχανή μας! 
Τα λεπτά-πολύ λεπτά παρατηρούμε ότι η πλάκα της ραπτομηχανής μας έχει τη τάση να τα "ρουφάει" προς τα κάτω (μαγκώνει).Ταυτόχρονα, βοηθάει στο να μη σουρώνει το ύφασμά μας και να στέκεται πιο στητό κατά το γάζωμα (να μην είναι κυματιστές οι ραφές μας).


Αντίστοιχα, στα πιο χοντρά τύπου τζιν πατικώνεται καλύτερα το υλικό μας με αποτέλεσμα βοηθάμε τα δοντάκια της ραπτομηχανής μας στη κίνησή τους!


Για να βοηθήσετε έξτρα τη ραφή λεπτών-πολύ λεπτών υφασμάτων
1.Τοποθετείστε κάτω από το ύφασμά σας κατά το γάζωμα ένα ριζόχαρτο και αφαιρέστε το όταν τελειώσετε.Το έξτρα πάχος που μας προσφέρει βοηθάει στο να στέκεται πιο στητό και άκαμπτο το υλικό μας και φυσικά να μη το "ρουφάει" η πλάκα της ραπτομηχανής μας!


2.Τοποθετείστε μια λεπτή βελόνα κατά προτίμηση με μπίλια για να μην "τραυματίζεται" το υλικό μας.


3.Μειώστε τη πίεση του πέλματος του ποδιού της ραπτομηχανής με το ειδικό κομβίο 

Για να βοηθήσετε έξτρα τη ραφή χοντρών-πολύ χοντρών υφασμάτων

1.Τοποθετείστε κάτω από το ύφασμά σας κατά την έναρξη του γαζώματος ένα μικρό κομματάκι ύφασμα έτσι ώστε να φέρετε σοτ ίδιο ύψος το το πίσω μέρος του ποδιού με το μπροστινό του μέρος που πατάει στο χοντρό υλικό.Ξεκινήστε σιγά-σιγά με το τροχό της ραπτομηχανή σας!


2.Τοποθετείστε μια χοντρή  βελόνα περίπου Νο16-18.Προσοχή εαν το υλικό σας είναι δέρμα θα πρέπει να επιλέξετε εξειδικευμένες βελόνες ειδικά για δέρμα. Προσέξτε οι βελόνες που έχετε να είναι γνήσιες και κατάλληλες για τη ραπτομηχανή σας!


3.Αυξήστε τη πίεση του πέλματος του ποδιού της ραπτομηχανής με το ειδικό κομβίο 

4. Προσοχή εάν το υλικό μας είναι πολύ "φουσκωτό" (π.χ εμπεριέχει γέμιση) τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε το walking foot προκειμένου να μην κολλήσει η ραπτομηχανή μας και να μπορέσει να το τραβήξει.


Μπορείτε στο κατάστημά μας να βρείτε τα παρακάτω:
1.Βελόνες για λεπτά υφάσματα
2.Βελόνες για χοντρά υφάσματα (και δέρμα)
3.Ειδικό ποδαράκι για λεπτά και χοντρά
4.Walking Foot για όλους τους τύπους τις οικιακές ραπτομηχανές

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τη ραφή λεπτών και χοντρών υφασμάτων καλέστε στο 2105761100 -2105713071 & raptkarv@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.